Pokernika

BAD BEAT
Idi na stranu 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeci

Napiši novu temu   Odgovori na poruku    www.pokernika.com forum -> Poker Forum
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu  
Autor Poruka
cinque.king

Pridružio: 22 Apr 2008

PorukaPoslao: Ned Maj 18, 2008 6:41 pm    Naslov: BAD BEAT Odgovoriti sa citatom

Sve je super,nista nije propusteno. Zato stavljam ovaj forum da bi se malo i opustili uz pricu posle sati i sati igranja.
Svako je doziveo BAD BEAT. podelite ga sa nama. Mislim ja bih se rado nasmejao!

Poslednji izmenio cinque.king dana Ned Maj 18, 2008 7:28 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
cinque.king

PorukaPoslao: Ned Maj 18, 2008 7:26 pm    Naslov: Citaj i krsti se Odgovoriti sa citatom

Ova prica ustvari nije bad beat za mene nego za likove koji su bili u toj ludackoj ruci samnom. Sedim na big blinde-u i pre flopa se pitam poslednji(naravno). Momak sa moje leve strane koji se prvi pita raise-uje tri puta blind.Svi se bacaju do momka koji placa i do mene. Pogledam karte kad sijaju rakete (AA). Predignem za duplo od pota i njih dvoica samo call-uju(iskreno,nadao sam se da sledi ALL-IN). Izlazi flop 2. 10, K. Ja raise,momak do mene reraise i momak posle njega ALL-IN. Znao sam da nesto nije u redu,ali odnos je bio takav da sam morao da pratim. takodje prati i momak levo do mene. Prvi ima SET desetki,drugi ima SET kraljeva.Moja dva keca cekaju svojih 6% sanse(dva keca u spilu). Lik sa setom kraljeva se smeje i trlja ruke,a lik sa desetkama se pravi da mu je svejedno(ustvari bi nekog pogodio cipom u oko). Ja ustajem od stola i komentarisem kako me kecevi cesto iznevere(naravno).Zbog takvih stvari jednom je neki lik izjavio kako keceve odmah fold-uje(kakva glupost ili laz). Turn je zandar i masa oko stola navija da izadje dama koja meni daje skalu(inace nisam spomenuo da je to finalni sto od turnira sa 50 igraca). Pretpostavljate sta se desilo ako je ova prica o bad beatu za igrace koji su usli u ruku. AAAAAAAAAAAA!!! Postajem cip leader zato sto je izasla Qh. Dama srce,najlepsa! Neki se krste,neki placu,neki se hvale kako su je oni prizvali zato sto su se derali: DAMA,DAMA...! A ja sam cutao i uzivao(i malo se stideo sto sam na taj nacin postao cip leader)u gomili cipova koju mi je krupije gurao u narucje! Ovo jeste igra matematike i skill-a,ali se cesto desi i nesto sto nekad ispadne dobro zato sto se desilo vama,a nekad jako strasno zato sto se desilo NJEMU! Za kraj cu da se pohvalim time da sam pored toga igrao dobro i da sam uzeo turnir. Iskreno se nadam da necu uskoro postaviti novu pricu zato sto se iskreno nadam da necu uskoro doziveti neki odvratan BAD BEAT kao sto su dozivela ova dva jadna momka(HA,HA). CIAO
Nazad na vrh
ljubens

Pridružio: 16 Apr 2008

PorukaPoslao: Uto Maj 20, 2008 7:29 pm    Naslov: sreca bez pameti... Odgovoriti sa citatom

evo da navedem jedan uzasan bad beat kome sam prisustvovao na turniru na kome je ucestvovalo 50 ljudi,sedeo sam za tim stolom.....
niko nije betovao u pre flopu,dealer okrece flop 10 K 4, lik sa pocket rocket(AA) limpuje i samo chekira, posle njega se pita lik koji sa takodje?! pocket rocket betuje 400, sledeci lik se baca da bi momak sa zadnje pozicije sa Q 9 platio, svi se bacaju i dolazi na red prvi momak sa A A, koji pravi raise od 1200, lik posle sa istim kartama igra all-in, momak sa Q 9 ga placa i naravno prati i ovaj prvi sa A A, verovatno vec mozete da pretpostavite koja je karta do kraja izasla, turn je bilo nesto bez veze, a momku sa Q 9 falio je JACK i pri tom je imao samo jedan out posto je neko spomenuo da je bacio istog....i desio se taj uzasan trenutak kada je dealer okrenuo na riveru poslednjeg zandara iz spila... niko nije verovao, svi su gledali u momka sa nevericom, posto je suludo i krajnje kockarski odigrao ... ali eto desava se i to, u jednoj ruci je izbacio dva igraca sa pocket rocket (AA) kartama Applause
Nazad na vrh
alex-bamby

Pridružio: 15 Apr 2008

PorukaPoslao: Uto Maj 20, 2008 11:11 pm    Naslov: :D Odgovoriti sa citatom

Dobro došli!!!

Hvala ljubens & cinque.king za dobru priču !!!

Wink

Applause
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Poseti sajt autora
cinque.king

PorukaPoslao: Pon Maj 26, 2008 12:55 pm    Naslov: STRASNO Odgovoriti sa citatom

Ljubens,ovo je jedan od jacih prica. Taj lik sto je dobio svog Jack-a takodje je trebao da dobije svoju porciju cuski po toj kockarskoj glavi. Ali neka! takve stvari se dese jednom u dvadeset puta. Tako da je to dobro za nas,ocu da kazem da ostalih devetnaest puta su nase sanse da tom mentolu uzmemo pare. Twisted Evil
Nazad na vrh
vladakecpik

Pridružio: 24 Apr 2008

PorukaPoslao: Ned Jun 01, 2008 4:36 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Ljubens reci tom profesoru sa AA da je sam kriv ako stvarno nije raise-ovao pre flopa sa istim kao sto si spomenuo.Da je uzasan beat stoji ali dosao je u tu situaciju jel nije raisovao.
Pouka za sve pocetnike: AA je samo jedan par,kada se igraju u limp potu protiv vise ljudi vrednost im se drasticno smanjuje i izvesno je da ce neko sa srednjim kartama da ih pobedi.Iako AA dominira sve ostale startne ruke poenta je da AA ostanu protiv manjeg para ili ruku kao sto su Ak,AQ,Aj i protiv najvise 2 igraca.
Nazad na vrh
vladakecpik

Pridružio: 24 Apr 2008

PorukaPoslao: Ned Jun 01, 2008 4:56 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Nego,evo jednog od najgorih bad beatova kojima sam prisustvovao u poslednje vreme:
U pitanju je turnir 80k guaranteed,finalni sto,ostalo 7 igraca,5 mesta placa.
Ja sedim pored igraca koji je tu ruku bio na buttonu i posmatram partiju.
On gleda karte i pokazuje mi 2h5h,calluje blind i posle njega big blind raisuje 4x blind.On razmislja i calluje sto je uzasan call u toj fazi turnira,ali ajde kao ima solidan stack.Izlazi flop 33J offsuit.Igrac koji je raisovao ide all in i ovaj sa buttona ga calluje za manje od sekunde bukvalno,i meni sad nista nije jasno jer ovaj sa 25 nema ama bas nista ocigledno.Raiser okrece KQ,on je blefirao ali ocigledno ima jacu ruku,turn je 6 river je 4 i covek sa 25 ima kentu.On verovatno nije dobro video karte i mislio je da ima 3,a ono 25 i jos izadje kenta.Uuuuuuuuuuzas.Ovaj Sa KQ nije pola sata mogao da dodje sebi sta mu se desilo.
STRAAASAN BAD BEAT
Nazad na vrh
ljubens

Pridružio: 16 Apr 2008

PorukaPoslao: Ned Jun 01, 2008 11:51 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

pozzz svima, kao prvo da primetim da zazivljava sasjt i samim tim i ovaj forum sto me raduuJEJEJEJE....nego evo jos jedne pricice iz kucne radionice neiskusnih igracha... elem...ostavite pusenje?!!!..
...kod mene na gajbi pre 5 dana okupila se ekipa nas 7rica i vec je zaziveo holdem i svima je extra, pivo, zeza, blefiranje Rolling Eyes ljudi koje znas bash bash, i pucanje od smeha...u prize poolu te vecheri doslo se do 1200 dinsa i ja se naoshtrio da uzmem novce...sisam ovce?!!salim se naravno... Laughing

UGLAVNOM evo priche....posle 45 minuta igre prvi ispada moj kum i ostaje nas 6rica koji igramo naredna 2sata bez da je iko ispao...u trecem satu poispadaju sv i i ostanemo Bata i ja u heads-up...igramo 15 minuta i ovi vec tovare zato sto su otpali a B. im je prevoz!!
DOLAZI na red ta ruka!!!Ja mesam i podelim sebi 5 7, placam da vidim flop Bata chekira i ja okrecem flop 4 8 6, GLEDAM I NEVERUJEM DA SAM SI OKRENUO KENTU, dizem za 500, 5 puta BB, Bata me sa 8 6(zabo 2 para na flopu), reiseuje do 1000, ja naravno igram all-in sto on prati...
I NA TRNU MU OKRECEM 6 ZA FULL HOUSE.....STRASNO...TOLIKO SAM BIO OCHARAN RUKOM DA NISAM NI SKONTAO DA MI JE OSTALO NEKIH 400 ZA KOJIH SAM BIO JACHI...BATA odneo pobedu na trnu koji sam ja okrenuo...extra ruka nema sta....i eto jos jednom se pokazalo da su-znaju da budu, fourth i fifth street, turn i RIVER pogotovo, chudo karte....
pozzzz svima jos jednom, srescemo se vec negde na ekranu , nadam se!!!!
Nazad na vrh
cinque.king

PorukaPoslao: Uto Jun 10, 2008 3:44 pm    Naslov: UPARIVANJE TABLE? Odgovoriti sa citatom

Kada neko drzi dva para i na riveru mu se upari tabla koja mu daje fullhous?
LJubens,prijatelju,to mi se toliko cesto dogadja da sam pomislio da nosim neku kletvu. TIPA: Da Bog da ti skalu srusi fullhous na riveru!(ne daj Boze!)
Nazad na vrh
alex-bamby

PorukaPoslao: Sub Jul 19, 2008 5:14 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Evo ga još jedan, hmmmmmmmmmm i to meni…
Večeras je održan satelite za sutrašnji turnir na kojem je buy-in 225eura. Ulaz za ovaj turnir je bio 35 eura što nije neka posebna suma. Reč je o Sedmom Event-u Solverde Season - Portugal, nekim slučajem sam se našla na ovom turniru... No da predjem na stvar, znači za svakim stolom pobednik osvaja ulaz za sutrašnji od 225e što nije komplikovano. Svi za stolom su već kratki sa čipovima i to prilično, samo nas dvoje imamo fin stack i to približno jednako. Dobijam Ak, Kk, na flopu izlazi još jedan kec i ja sam all-in. Lik sa isto velikim stackom me prati i pokazuje KpQt čime sam još uvek u priličnom vodjstvu... Ali šta se dešava, na boardu su već dva pika, i u turn-u i river-u izlaze još dva pika... šta više reći, lik drži j... pika u ruci... d'oh!

Laughing

Tom istom liku, sa obzirom da je jedini imao neku količinu čipova, trebalo mu je ne više od 10 min. da eliminiše ostatak ekipe... Znači to je bila odlučujuća ruka ili ja ili on Rolling Eyes
Nazad na vrh
alex-bamby

PorukaPoslao: Sub Jul 19, 2008 8:38 pm    Naslov: :-) Odgovoriti sa citatom

Javiiiiiiiiiiii se cinqueeee treba mi uteha Laughing
Nazad na vrh
many

Pridružio: 14 Apr 2008

PorukaPoslao: Pon Jul 28, 2008 4:49 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

e ovo morate da čujete, mene je definitivno šokiralo Surprised
Upravo sam završio igru na Mansion-u i to sa kojom rukom: imam 10k,Jk, , neki srećko ispred mene pravi call, ja takodje,dok ostali svi folduju.
E sad pažljivo u nastavku Laughing
Na flopu izlaze Ak,Kp,Qp i srećko ide ALL IN, ima za oko trećinu čipova više od mene. Naravno predpostavljate da pratim... SREĆKO okreće 10pJt i ja ne verujem... ali ajde podelićemo pot nije problem Rolling Eyes na turnu je izašla 3p, gledam i ne verujem da na riveru izlazi Jp Crying or Very sad

Sve u svemu nisam imao loš dan ali ovo bi definitivno značilo IDI DA SPAVAŠ Mad setio se ove sekcije pa rekoh da se ispraznim
aj
Nazad na vrh
cinque.king

PorukaPoslao: Pon Jul 28, 2008 6:38 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Jbga. Dešava se. To sam ja uradio svom dobrom drugu u cash game-u(izvini Ditrih, još jednom). Držim 10s10k. Raise-ujem,Ditrih prati.Flop je 2s6s7m.
Bet-ujem,Ditrih raise-uje, ja idem all-in a Ditrih prati. Okrećemo karte, i on mi pokazuje 10l10m.Smejemo se,delimo pot i čekamo, formalnosti radi, okretanje turn-a i river-a. Na turn-u izlazi Qs, i na river-u izlazi 9s. Dobijem boju ni kriv ni duzan.
U toj ludoj ruci sam zaradio 2.500 dinara. Embarassed Embarassed Embarassed

Poslednji izmenio cinque.king dana Pon Sep 22, 2008 1:56 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh
many

Pridružio: 14 Apr 2008

PorukaPoslao: Čet Sep 04, 2008 12:56 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Mislim da je najgori badBEAT kada imaš najjaču ruku, priličan pot u igri, znači već je tvoj i raduješ se, j... ODLIČNA ZARADA d'oh! i ispadne ti j.... miš i istekne ti vreme Neutral
Nazad na vrh
cinque.king

PorukaPoslao: Čet Sep 18, 2008 4:01 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

BAS MI JE DRAGO STO NEMA NOVIH PRICA.
TO MOZE ZNACITI SAMO JEDNO.
DA SE NIKOM NIJE DESIO BAD BEAT.
NE VERUJEM.
Applause Applause Applause
Nazad na vrh
Prikaži poruke iz poslednjih:   
Napiši novu temu   Odgovori na poruku    www.pokernika.com forum -> Poker Forum Sva vremena su GMT + 1 sat
Idi na stranu 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeci
Strana 1 od 7

Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu

site de videos de poker poker em castelhano pon aqui o teu banner

pon aqui o teu banner pon aqui o teu banner pon aqui o teu banner pon aqui o teu banner pon aqui o teu banner pon aqui o teu banner pon aqui o teu banner