Pokernika

ONLINE TURNIRI - PokerNIKA.com
Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeci

Napiši novu temu   Odgovori na poruku    www.pokernika.com forum -> Poker Forum
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu  
Autor Poruka
vudra

Pridružio: 19 Jun 2008

PorukaPoslao: Pet Avg 01, 2008 7:51 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Pozdrav Alex.Ocemo li pocinjati skoro?
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
alex-bamby

Pridružio: 15 Apr 2008

PorukaPoslao: Pet Avg 01, 2008 9:19 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Ćao vudra!
Što se mene tiče možemo odmah Laughing nego ljudi se još ne prijavljuju za LIGU mislim da postoji mali problem oko ne čitanja informacija, bez download-a soba i nick name-a koji igrači koriste u njima nema ni liste igrača za turnire LIGE, ali ne brini vudra uskoro hoce, ide polako Wink
I meni se igra Cool
Samo da se svi vrate sa odmora, mora itd

Bilo bi mi drago da napišeš nešto o sebi u sekciji predstavljanje igrača... ako je moguće???
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Poseti sajt autora
vudra

PorukaPoslao: Sub Avg 02, 2008 5:51 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Cao Alex.Upravo sam napisao nesto o sebi. Wink
Nazad na vrh
alex-bamby

PorukaPoslao: Sub Avg 02, 2008 11:38 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Wink
Nazad na vrh
info-nevs

Pridružio: 17 Jan 2008

PorukaPoslao: Sub Avg 30, 2008 11:30 pm    Naslov: Serija dogadjaja - Freerolls, BuyIns >>> FORUM CHAL Odgovoriti sa citatom

www.pokernika.com vas poziva da učestvujete na freeroll i buy-in turnirima predstavljajući pokernika.com FORUM:

Novi Poker Event
Otvoren je Za Pre-registraciju

Global Gaming Events #17 i #18 -
Malta Poker Tour Trip

Dogadjaj sponzorisan od strane NoiQ Poker

Global Gaming Events #17 – 20. Septembar - 3:00pm EST.
Max. broj - 1.000 Igrača
$500 Freeroll + $500 u nagradama za pobedničke zemlje i najbolje plasirane poker FORUME!!!

Global Gaming Events #18 – 21. Septembar, 2008 - 3:00pm EST.
Max. broj - 1.000 Igrača
Ukupan Prize Pool: Svi ulazi $5 + $0.50 PLUS $1,000 CASH ADDED
+ $1,000 u nagradama za pobedničke zemlje i Najbolje plasirane Forume!!!

PLUS – 1. mesto – pobednik će primiti nagradni bonus NoIQ Malta Poker Tour Paket u vrednosti od oko $7,500.

Dogadjaj Malta Poker Tour će se odigrati izmedju 1. – 5. Oktobra. Raspored je ispisan ispod i uključuje 3 turnira kao i aktivnosti na ostrvu.

1. Oktobar – Malta Poker Tour Žurka Dobrodošlice
2. Oktobar – No Limit Hold’em €100,000 Garantovanih
3. Oktobar – No Limit Hold’em €100,000 Garantovanih
4. Oktobar – Celodnevna Ekskurzija
5. Oktobar – No Limit Hold’em €100,000 Garantovanih
i $600 za aerotransport

Sve ovo predstavlja seriju dogadjaja (3 freeroll turnira i 3 buyin-a). Igrači koju budu igrali u sva tri dogadjaja sa buyin-om, imaju pravo na $1.000 bonus freeroll
29. Novembra – 2pm EST.

Arrow Arrow Arrow Registracija za EVENT se obavlja u dva jednostavna koraka

1.Korak:
Ako još uvek nemate otvoren NoiQ Poker račun napravite Arrow Arrow Arrow DOWNLOAD i instalirajte NoiQ Poker.

2.Korak: Nakon što ste otvorili račun u NoiQ poker sobi registrujte se na:
ArrowArrowArrowGlobalGamingEvents
>>upišete svoj nick-name i e-mail adresu sa kojom ste se registrovali na NoiQ Poker-u,
>>i odaberete poker FORUM koji ćete predstavljati
= Arrow Arrow Arrow PokerNika

Srećno!!! Applause

Za sve nedoumice pitajte ovde ili pošaljite mail na info@pokernika.com

Cool
Nazad na vrh
alex-bamby

PorukaPoslao: Pet Sep 05, 2008 1:04 am    Naslov: Predstavi svoju zemlju na 888 Poker Open-u V - za samo $1 Odgovoriti sa citatom

Pacific Poker poklanja ni manje ni više nego 7 patriotskih paketa u vrednosti od $8,500 za 888 Poker Open V u Maidstone-u, gde je $648,000 zagarantovana suma za najbolje poker igrače iz celog sveta, plus šansa za bet sa Zvezdama kao što su Shane Warne.

Svakog Utorka u trajanju od 7 nedelja, počevši 4. Septembra, Pacific Poker članovi iz svake zemlje su pozvani da učestvuju na ekskluzivnom (i jeftinom) 1$ „All-In“ nacionalnom Satelitu.

Najboljih 5 „sharks“ iz svake zemlje idu na internacionalni make-or-brake stage (napravi ili slomi), gde nacionalni ponos raste a lični ego stiže još dalje. Poslednji čovek koji se održi nakon Subotnjeg sukoba veština, osvaja pravo da predstavlja svoju zemlju na 888 Poker Open-u V sa $8,500 paketom!

Koja nacija može da se pohvali sa najboljim igračima?
Tiltujte skale u korist vaše zemlje, sa pokernika.com i Pacific Poker-om!!!

Za više detalja klikni OVDE

NAPRAVI DOWNLOAD ODMAH
Nazad na vrh
alex-bamby

PorukaPoslao: Pon Sep 08, 2008 6:01 pm    Naslov: NoIQ Poker vodi tri igrača PokerNika na Malta Poker Tour Odgovoriti sa citatom

Najsvežiji Poker Event na evropskom kontinentu, i na NoiQ Poker-u, zajedno sa Pokernika.com, odvešće najmanje tri igrača na Maltu. Čitajte pažljivo, najmanje, jer su 3 paketa u vrednosti od 4.250 € zagarantovana, koji uključuju buy-in za Event (3.500 €) i 5 noćenja u Hilton Hotel-u (750 €), ekskluzivno za igrače Pokernika.com!

Promocija funkcioniše na sledeći način:

Arrow Arrow Arrow -2 igrača koji napravi najviše rake-a u periodu izmedju 15.-21. Septembra osvajaju kartu za Malta Poker Tour, koja uključuje buy-in i 5 noćenja u Hilton Hotelu.

Arrow Arrow Arrow -Igrač koji odigra najviše ruka tokom istog perioda od 15. – 21. Septembra – takodje osvaja kartu za Malta Poker Tour isto kao i buy-in i 5 noćenja u Hiltonu.

Arrow Arrow Arrow Takodje će biti ponudjenih 20 ulaza za super-satelite MPT, koji će se odigrati 22. Septembra.
Od 3-ćeg do 12-og mesta Rake Race-a i od 2 – 11 za Hand Race igrači osvajaju ulaz za super-satelite.

Da biste imali pravo na sve ove ekskluzivne promocije sve što treba da uradite je da otvorite NoIQ Poker račun i upišete u polje za Bonus Kod: PKNIKA

Za detaljnije objašnjenje kliknite Arrow Arrow Arrow ovde

napravi DOWNLOAD odmah!

Nazad na vrh
vudra

PorukaPoslao: Pon Sep 08, 2008 11:55 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Cao Alex.Recimi dali je vazno koji se limit igra za najvise odigranih ruku za Malta promociju na NoIQ.
Nazad na vrh
alex-bamby

PorukaPoslao: Uto Sep 09, 2008 1:25 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

vudra ::
Cao Alex.Recimi dali je vazno koji se limit igra za najvise odigranih ruku za Malta promociju na NoIQ.

Nije bitno, Hands Race i jeste za igrače koji igraju na nižim limitima, računa se samo broj odigranih ruka...

Ajde vudra gledaj da nam obezbediš predstavnika na Malti Cool

Jesi se prijavio za Forum Challenge??? to obavezno, thats an order!!!! Very Happy ciljam na ovih par freeroll turnira, ostalo manje više, prema mogućnostima, ali freeroll OBAVEZNO !!!
Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Applause
Nazad na vrh
vudra

PorukaPoslao: Sre Sep 10, 2008 3:56 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Na Forum Challenge sam se prijavio na freeroll,a mislim da cu i na onaj od 5$. Wink
Da li depozit moze da se uplati direktno sa VISA VIRTUON kartice?
Nazad na vrh
alex-bamby

PorukaPoslao: Sre Sep 10, 2008 3:36 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Na Forum Challenge - Global Gaming Events - trebalo bi samo napraviti pre-registraciju a kasnije se registruješ na turnir po želji, u suprotnom nije moguće pristupiti ni jednom od turnira sa kalendara, tek 19-og će biti otvoreni za registraciju... verujem da si na pre-registraciju i mislio?

Što se tiče uplate moguće je direktno sa VIRTUON kartice, mada ja uvek preporučujem da se otvori moneybookers račun - na njega uplatiš sa svoje kartice i odatle vršiš i uplatu i isplatu. Neke od soba ne dopuštaju isplatu direktno na karticu tako da je najjednostavnije u startu koristiti moneybookers - otvaranje računa je vrlo jednostavno - a naravno ako ti treba pomoć, tu sam ...
Wink

aj možda sednemo za isti sto Cool
moj nick na NoiQ je aaalexis Twisted Evil pa ako me vidiš vičiiiiiiiiiiii Very Happy
Nazad na vrh
vudra

PorukaPoslao: Sre Sep 10, 2008 9:54 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Nisam jos izvadio karticu posto sam ovih dana u frci sa poslom,ali brat je ima pa me je zbog toga interesovalo moze li direktno.
Reci mi samo sta se podrazumeva pod pre-registracijom.Ja sam se prijavio i dobio sam mejl da treba da se prijavim na turnir 19-og.
P.S.
Zasto ne mogu da ti pisem privatne poruke?
Nazad na vrh
alex-bamby

PorukaPoslao: Čet Sep 11, 2008 9:46 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Upravo to je pre-registracija, prvo se registrujes na GGE a onda registracija za turnir, to je to

Možeš poslati mail na info@pokernika.com, privatne poruke su blokirane radi zaštite ljudi od spam-ova... Rolling Eyes
Nazad na vrh
info-nevs

Pridružio: 17 Jan 2008

PorukaPoslao: Pet Sep 12, 2008 10:08 pm    Naslov: FREEROLL PokerNika.com Turnir 50$ Odgovoriti sa citatom

FREEROLL PokerNika.com Turniri 50$

Odigraće se serija turnira počevši sa prvim već u Nedelju 14. Septembra. Ova serija turnira predstavlja test za početak LIGE na PokerNIKA.com u zavisnosti od odziva igrača.

Turniri su rezervisani za članove PokerNika.com a učešće je besplatno sa 50$ nagradnog fonda!

Osim novčane nagrade, igrač koji postigne najbolji rezultat na osnovu ukupnog plasmana (računaju se svi turniri zajedno) dobija set poker čipova od 300kom.

#1 Turnir na LuckyAce Poker-u je već otvoren za registraciju

Detalji turnira:

Datum: 14. Sept.
Vreme: 15:00h - kod nas 21:00h
Ime Turnira: PokerNika.com
Tip: NL Holdem - 15 minuta blindovi - 1500 čipova
Pristup: za učešće na turniru potrebno je da ste član i da napravite download LuckyAce Poker Sobe na www.pokernika.com

Arrow Arrow Arrow Registruj se odmah na Arrow Arrow Arrow www.pokernika.com

Arrow Arrow Arrow Napravi download odmah Arrow Arrow Arrow LuckyAce Poker

Za ostalih par turnira u nizu bićete obavešteni putem e-mail-a koji ste upisali prilikom registracije na PokerNika.com čim budu postavljeni u raspored a planirano je da svi budu odigrani do kraja Septembra meseca!

Ekipa PokerNika.com pozdravlja sve članove i nadamo se da ćete se odazvati kako bi uskoro mogli da zaigramo na redovnim turnirima LIGE MESECA

Pozovite i prijatelje da se uključe - nemojte razmišljati o konkurenciji već o ZABAVI - što je veći broj zainteresovanih - bolje ponude ćemo dobijati kao zajednica igrača - klikni ovde!!!

Pojačajte mogućnosti!!!

Ekipa PokerNika Wink
Nazad na vrh
booger

PorukaPoslao: Sub Sep 13, 2008 9:16 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Samo vas gledam pa vas posmatram / da se niko nije usudio da mi odnese čipove!!!
Ma zezam se, kako god okreneš moji su... Twisted Evil
Kontam samo da nas je što više pa da počne ta LIGA
Nazad na vrh
Prikaži poruke iz poslednjih:   
Napiši novu temu   Odgovori na poruku    www.pokernika.com forum -> Poker Forum Sva vremena su GMT + 1 sat
Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeci
Strana 3 od 5

Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu

site de videos de poker poker em castelhano pon aqui o teu banner

pon aqui o teu banner pon aqui o teu banner pon aqui o teu banner pon aqui o teu banner pon aqui o teu banner pon aqui o teu banner pon aqui o teu banner